Головна » 2015 » Квітень » 28 » Творча зустріч "Діти Всесвіту"
11:58
Творча зустріч "Діти Всесвіту"

В  ЗОШ № 28 відбулася творча зустріч «Діти Всесвіту» з нагоди відкриття Міжшкільного клубу Житомирщини.

На творчу зустріч до школи приїхали кияни – бібліограф творчості Олеся Бердника, знавець світової та вітчизняної фантастики Юрій Шевела, письменниця Яніна Косаковська, письменниця-фантаст Маріанна Малина, композитор, піаністка, флейтистка, вокаліст і художник-графік Олеся Сінчук. Також до заходу долучились завідувач кафедри естетики, етики та образотворчого мистецтва, директор Центру естетичної антропології та етнокультурології Житомирського державного університету імені Івана Франка Олена Поліщук, доцент кафедри видавничої справи, редагування, основ журналістики та філології ЖДУ імені Івана Франка Олена Свінціцька, координатор Житомирського осередку громадської організації «Українська Духовна Республіка» Олег Земнухов, письменниця Людмила Коваль, заступник директора  Музею космонавтики  ім. С. П. Корольова Ірина Вишневецька.

Спочатку запрошені гості взяли участь в офіційній церемонії відкриття у школі кімнати пам’яті Олеся Бердника, яка буде функціонувати в класі української мови та літератури. Для поповнення бібліотеки унікальної для Житомирщини кімнати Юрій Шевела подарував раритетні книжки українського фантаста з особистим підписом Олеся Бердника.

   

В актовій залі навчального закладу школярі та студенти мали можливість поспілкуватися зі знавцями творчості Олеся Бердника, отримати відповіді на свої запитання, а також цілком несподівані поради.

Переглядів: 324 | Додав: Schooladmin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar